Specials

In onze rubriek specials vindt u producten en concepten die wij samen met onze leveranciers hebben ontwikkelt. Wij bieden u de mogelijkheid om op maat gemaakte concepten aan te bieden waarin onderscheidend vermogen met een unieke look en feel gecombineerd wordt.Ibiza style oortelefoons


 

Algemene informatie:
Ibiza style is de look die wereldwijd populair is. Kleurige fashion items die de Ibiza lifestyle vertegenwoordigen. Om mee te gaan in deze trend hebben wij een oortelefoon-concept ontwikkeld, die met passende verpakkingen wordt aangeboden. De kabels zijn volledig gevuld met hand bewerkte kralen om de Ibiza look te creŰren. Het Ibiza style concept kan volledig gepersonaliseerd en aangepast worden op uw wensen. De oortelefoons zijn uitgerust met een hands free bel unit.
Sound Jewels oortelefoons


 

Algemene informatie:
De naam zegt het al..... Een cross-over tussen bijouterie en personal audio. De Sound Jewels oortelefoons combineren een gedistingeerde look met een prettig geluid. Hoogwaardig gefabriceerde producten die een waar sieraad zijn voor de modieuze vrouw. Wij geven u de keuze uit diverse modellen voorzien van parels en steentjes. Standaard bieden wij de kleuren goud, zilver en roze aan. De Sound Jewels oortelefoons zijn voorzien van een stijlvolle hands free bel unit met click on/off functie en ge´ntegreerde microfoon. Diverse standaard verpakkingen tot een concept met giftbox en giftbag zijn mogelijk.


Voorbeeld: Basis Sound Jewels concept met displayZipp-it oortelefoons


 

Algemene informatie:
De Zipp-it oortelefoon is een populair product. Oortelefoons voorzien van een handige ritssluiting met ge´ntegreerde kabel, hoog kwaliteit geluid en hands free bel-unit. Diverse retail-kanalen maken gebruik van ons totaal-concept voorzien van een display gevuld met 20stuks. Zowel product, verpakking en display kunnen volledig aan uw wensen aangepast worden. Sinds de introductie van dit concept in Juli 2014 hebben wij meer dan 4.500 displays succesvol aangeboden in diverse kanalen.


Voorbeeld: Zipp-it concept met display