Producten

Aangezien wij ons richten op de totale Private label markt is het lastig een compleet overzicht te geven van alle producten.
Het invullen van een totaal concept gaat vaak gepaard met "out of the box" denken waarna in een later stadium producten worden toegevoegd en ontwikkeld.

PLC werkt met zeer korte levertijden. 
In een aantal gevallen zullen wij u adviseren om uw concept, product, POS materialen en verpakkingen te laten produceren bij een van onze leveranciers in AziŽ. Zelfs in dit geval beschikt u vaak sneller over uw goederen dan via andere aanbieders in Europa en tegen betere condities en prijzen. Ook in dit geval gaan wij uit van de kwaliteitseisen die u stelt aan het product.

Ons aanbod aan producten is onderverdeeld in categorieŽn:

CategorieŽn:
1. Elektronica & Gadgets
Hoofdtelefoons, oortelefoons, powerbanks, tablets, speakers etc.
2. Sports
Tassen, bidons, sports audio, textiel etc.
3. Speelgoed & Stationary
Spellen, strand-artikelen, doe-boeken etc.
4. Pluche
Diverse pluche karakters
5. Specials
Sound Jewel concept, Ibiza style concept, Zipp-it concept

Meerdere malen per jaar zijn wij aanwezig op toonaangevende beurzen in Hong Kong, Guangzhou, Berlijn, Frankfurt, Londen, Las Vegas en Amsterdam zodat wij u op de hoogte kunnen houden van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast bezoeken wij regelmatig onze leveranciers in AziŽ en Europa tijdens productie-processen om toe te zien op kwaliteitsnormeringen en werkomstandigheden.

In de sub-pagina's vindt u een beknopt overzicht van basis-producten die wij aanbieden. Het overzicht is slechts een indicatie van de mogelijkheden die wij u bieden.