Private label

De term spreekt voor zich......
Producten en concepten  voorzien van uw logo en/of bedrijfsnaam in de kleurstellingen die u wenst. Natuurlijk worden verpakkingen ook voorzien van (commerciele) uitdrukkingen die u graag communiceert gecombineerd met door u goedgekeurd artwork en logo-placement.
Afhankelijk van de door u gekozen producten kunnen wij logo's etc "silkscreenen" (drukken) of stansen in het product. Zelfs tooling-aanpassingen zijn mogelijk om uw product nog meer te customizen.
Private labelling is de ideale manier om uw merknaam of logo te verbinden aan een product geschikt als voorraad/verkoop product of promotioneel item. U geeft uw richtlijnen aan met behulp van onze Template Styleguide, en het design team van Private Label & Concepts maakt een voorstel volledig afgestemd op uw wensen en input.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen via onze pagina Contact

PLC heeft als doelstelling u volledig te ontzorgen en optimale service te bieden. Een transparante wijze van communiceren, samenwerking met diverse partners, het ervaren team en productiemogelijkheden in AziŽ en Europa vormen de basis voor een succesvolle uitwerking van uw ideeŽn. 

Voorbeeld: K3 oortelefoon met ritssluiting, levering November 2014