Projecten

Een indicatie van de projecten: 

Oktober 2016: Smiley goes Germany

Sinds jaren is Smiley vertegenwoordig op een breed assortiment producten.
Met de komst van een nieuw partnership maken wij de stap naar Duitsland met dit populaire karakter.
PLC neemt deel in een shared display-concept waarbij +/- 2.000 retailers in 2017 worden voorzien van een display gevuld met een aansprekend productprogramma.
Diverse accessoires, hoofdtelefoons, Bluetooth speakers, horloges etc maken deel uit van het concept.
Een grootse introductie die als aftrap geldt voor een in Duitsland uit te rollen retail-concept in 2017


  

September 2016: Dutch DJ komt eraan

Geduld is een schone zaak.
Al enige tijd geleden hebben wij het merk Dutch DJ ge´ntroduceerd als nieuwe naam voor personal audio producten en connectivity accessoires.
Nederlandse DJ's zijn toonaangevend in de globale muziekindustrie. Vernieuwende muzikale invloeden en kwaliteit van ons belangrijkste export-product zorgen ervoor dat sinds jaren de DJ hitlijsten worden aangevoerd door bekende Nederlandse namen als TiŰsto, Armin van Buuren, Hardwell, AfroJack en vele anderen.
Met het merk Dutch DJ brengt PLC een concept op de markt waarbij vernieuwing, stijl en kwaliteit de basis-elementen vormen voor het productprogramma.
Nog voor het einde van 2016 zal Dutch DJ ge´ntroduceerd worden door +/- 10.000 retailers in Nederland in samenwerking met een van onze partners.

 


 

Augustus 2016: Samenwerking met Lief

Wij zijn trots te kunnen melden dat PLC na een kort traject als leverancier wordt verbonden aan Lief! Lifestyle.
Dit mooie Nederlandse lifestyle merk is sterk in beweging. Binnen het brede assortiment gaan wij vanaf September 2016 zorg dragen voor de productie van hoofdtelefoons, oortelefoons, horloges, electronics en andere lifestyle producten en accessoires.
Binnenkort beschikbaar in retailkanalen internationaal.

 

Juni 2016: Display actie Buurman & Buurman in BP tankstations

Na veel voorbereidingen kunnen we melden dat het samenwerkingsverband met onze partners Bulls Eye Network en Merona Sales een succesvolle start kent.
In Juli 2016 worden er in 86 BP vestigingen vloerdisplays geplaatst met Buurman & Buurman producten.


 

Mei 2016: Buurman&Buurman hoofdtelefoon

Met de Buurman&Buurman hoofdtelefoon wordt er een start gemaakt met een volledig nieuw product-concept van deze 2 populaire karakters.
De stereo hoofdtelefoon is een lichtgewicht inklapbaar populair model met een natuurgetrouwe geluidsweergave.
Vanaf Oktober zijn de buurmannen te zien in een reclamespot van Eneco. Het ideale moment om de hoofdtelefoon te lanceren in alle Bart Smit filialen in Nederland.

 

April 2016: Buurman&Buurman strandbal actie

De Buurman&Buurman fun strandbal wordt eind Juni in de Primera winkels als leuke give-away ingezet om de zomer in te luiden.
Met dagelijkse aandacht op TV, een succesvolle theatershow die wekelijks volle zalen trekt en binnenkort een volledig nieuwe DVD-release winnen de Buurmannen snel aan populariteit.
Deze leuke strandbal is het eerste product in een groeiend productaanbod Buurman&Buurman, door PLC geproduceerd en aangeboden met o.a. hoofdtelefoons, inflatables etc.

   

Januari 2016: Outdoor Solar powerbank

Een gegarandeerde hit in 2016. Onze nieuwe solar powerbanks zijn waterproof & shockproof, dus ideaal voor outdoor gebruik.
Om aan de laatste eisen van de consument tegemoet te komen introduceren wij 2 modellen met respectievelijk een batterij-capaciteit van 8000mAh en 16000mAh. Deze nieuwe door zonne-energie op te laden powerbanks zijn geschikt voor het opladen van smartphones en tablets.
De powerbanks worden geleverd met diverse kabels en een bajonethaak om te bevestigen aan bijvoorbeeld een rugzak, tas, fiets of diverse camping artikelen.
Vanaf April 2016 zal de powerbank geleverd worden aan diverse retail-kanalen en private label partners.

 


 

November 2015: Sara Kroos recepten & verhalen boek

De samenwerking met onze partner Bulls-Eye-Network stelt ons in staat een uniek boek aan te bieden.
Sara Kroos, o.a. bekend van de Lama's, diverse TV-programma's en haar theatertour, brengt met haar recepten- & verhalenboek een uniek werk op de markt. Deze 159 pagina's tellende bestseller bevat leuke komische verhalen over afvallen en taarten bakken. Verder staat het boek vol met recepten van Francis van Arkel en mooie afbeeldingen.
Met stip binnengekomen in de boeken Top50 lijkt het succes van Nederland's grande dame of humor niet op te houden.
Vanaf 20 November beschikbaar voor diverse kanalen.
 

Mei 2015: Active package voor leden Vriendenloterij 

Een van de meest populaire loterijen in Nederland. In samenwerking met Just Entertainment hebben wij een pakket ontwikkeld en geproduceerd waarbij active lifestyle en connectivity centraal staan. Het te winnen pakket bestaat uit een smartphone sports armband en zipp-it oortelefoon met hands free bel unit. Vanaf Juli 2015 te winnen door alle deelnemers aan de Vriendenloterij.
UPDATE 14-01-2016: Active package... een doorslaand succes. Vervolg komt eraan.
 

April 2015: Laad je smartphone d.m.v. zonne-energie

Voor een van onze relaties in Nederland hebben wij met ons team in China een solar power bank ontwikkeld met hoge capaciteit.
Gedurende de zomermaanden zal deze mobiele oplader gepresenteerd worden tijdens diverse evenementen in Nederland zoals de Volvo Ocean Race en op Ibiza. 

  

Februari 2015: PLC en Duitse sporters 

Ook in Duitsland is fitness een van de populairste vrijetijdsbestedingen. Voor Duitslands grootste fitness-keten hebben wij een volledig gepersonaliseerde sport oortelefoon geleverd. Deze "rubberised" lichtgewicht oortelefoon is verkrijgbaar voor leden in de sportscholen.
(i.v.m. contractuele bepalingen kunnen wij helaas geen afbeelding plaatsen)

 

 

November 2014: K3 oortelefoon

Het succesnummer uit de stal van Studio100.
De Zipp-it oortelefoon is door ons aangepast voor de fans van dit succesvolle trio en voorzien van een leuke K3-verpakking. Het is nu mogelijk om alle hits te beluisteren via laptop, smartphone of tablet met deze oortelefoon voorzien van een ritssluiting zodat in de knoop geraakte kabels tot het verleden behoren.

 

 

Oktober 2014: Nieuwe trend "Picture yourself"

Taking and sharing selfies is de nieuwste trend. Dagelijks worden er miljoenen foto's gedeeld met vrienden. Private label & concepts biedt haar relaties een ruime keuze uit monopods en tripods.
Zo bestaat het assortiment uit standaard modellen en varianten met een Bluetooth connectie.